Cutii carton pentru sucuri naturale de fructe

NOU! Cutie carton microondul pentru plicuri miere/zaharcutii carton stratificat sucuri

Cutiile sunt din carton microondul: in imagine cutia personalizata pentru plicuri miere sau zahar, poate sa sustina pana la 3 Kg. Modelul din imagine este pentru 1 Kg plicuri miere sau zahar. Policromie caserata in sistem automat peste cartonul microondul, dupa stantare cutia se formeaza exact ca si in imagine, prevazuta cu un sertaras pentru acces la pliculetele de zahar sau miere.

click aici pentru ofera de pret!

 

Ambalaje carton - ondulat

cutii carton stratificat sucuri

Cutiile sunt din carton ondulat: in imagine doua cutii personalizate pentru sucurile de fructe naturale care sunt ambalate in saci de aluminiu prevazuti cu robinet de scurgere. Cutia este prestantata cu orificiu prin care se scoate capatul robinetului.

click aici pentru ofera de pret!cutii carton ondulat radio auto

 

 

Cutii carton ondulat - produse nealimentare

Ambalaj carton pentru radio auto: personalizarea policromie se realizeaza prin tiparire de tip digital sau offset, infoliere lucioasa, caserare policromie peste cartonul stratificat, stantare. Asiguram urmatoarele servicii: design, machetare, simulare 3D, productie si livrare.

click aici pentru ofera de pret!

Cutie cadou - carton ondulat

cutii cadou sticlaCutie cadou din carton ondulat natur si alb: personalizare prin tipar digital sau offset, stantare. Cutia este prevazuta cu locas de vizualizare produs. Conditii speciale: Infoliere mata policromie, lacuire selectiva, folio auriu emboss.

click aici pentru ofera de pret!dispenser carton caserat

Cutie carton microondul tip dispenser bloc notes: Caserata policromie, infoliere ,ata, stantare fanta pentru extragere usoara file.

 

 

 

 

 

 

 

Categorii

 

Link-uri partener

membru partener


New SEO software tool